Mlečne čokolade

Mlečna čokolada

Skrivnost bogatega mlečnega okusa mlečne čokolade Gorenjka je v uravnoteženem razmerju kakovostnega kakava in mleka. Čokolado odlikuje posebna voljnost, zaradi katere se v ustih dobro topi in hitro razvije svojo polno aromo.

Na voljo v velikostnih različicah: 100 in 200 g.

Sestavine

Sladkor, kakavovo maslo, posneto mleko v prahu, kakavova masa, mlečna mast, dekstroza, lešniki, emulgator (sojin lecitin), aroma (naravni ekstrakt vanilije).

Lahko vsebuje sledi lupinastega sadja in pšeničnih beljakovin. Mlečna čokolada vsebuje: min. 30 % kakavovih delov, mlečna suha snov 20 %, min. 5,5 % mlečne maščobe.

Tabela hranilnih vrednosti

Energijska vrednost: 2323 kJ (581 kcal)
Beljakovine: 8,3 g
Ogljikovi hidrati: 50,4 g
Maščobe: 38,5 g

Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka. Vrednosti lahko odstopajo, odvisno od naravne sestave surovin.

Nazaj na seznam