Izdelki za kuhanje

Jedilna čokolada

Jedilna čokolada Gorenjka vsebuje visok delež kakava – najmanj 45 % – kar pomeni, da vsebuje temu sorazmerno manj sladkorja. Razen kakavovega masla ne vsebuje drugih maščob. Odlikuje jo izjemno gladka tekstura, ki je rezultat fino mletih sestavin.

100 in 200 g

Sestavine

Sladkor, kakavova masa, kakavovo maslo, emulgator (sojin lecitin), aroma: vanilin. Lahko vsebuje sledi lupinastega sadja, mleka in pšeničnih beljakovin. Čokoladna masa vsebuje min. 45 % kakavovih delov.

Tabela hranilnih vrednosti

Energijska vrednost: 2266 kJ ( 542 kcal)
Beljakovine: 5,1 g
Ogljikovi hidrati: 63,7 g
Maščobe: 29,7 g

Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka. Vrednosti lahko odstopajo, odvisno od naravne sestave surovin.

Nazaj na seznam